pavaje

Amenajari gradini

Fie ca va bucurati de un loc generos pentru amenajarea gradinii sau aveti o curte micuta, este important sa transformati acest spatiu intr-unul cu stil, in care sa va relaxati in voie si sa va simtiti bine.

De aceea, va oferim mai multe tipuri de decoratiuni pentru gradina, pe care sa le personalizati in ton cu pavajul ales si cu arhitectura casei: pitici de gradina, jardiniere, fantani arteziene, masa cu bancute, gratar de gradina, statuete leu imperial si talpi de urias, toate pentru o atmosfera intima, placuta.
Aceste decoratiuni sunt fabricate din materiale de calitate superioara, care le ofera o rezistenta crescuta la inghet – dezghet, astfel incat produsele noastre nu se erodeaza, nu crapa si nu isi schimba culoarea in timp.

Activitatile de amenajare gradina includ mesele cu bancute, care sunt, in acelasi timp practice, dar si placute, din punct de vedere estetic. Acestea pot fi adaptate stilului total al spatiului de decorat.

Tendintele in amenajari gradini sunt intr-o continuta evolutie, asa ca puteti apela cu incredere la accesorii auxiliare sau talpi de urias. Acestea ii confera spatiului un aer unic, memorabil pentru invitati si relaxant pentru dumneavoastra. Optiunile, in aceasta categorie, sunt generoase, la fel ca si paleta coloristica a elementelor decorative.

Jardinierele din gama noastra de produse pot fi adaptate oricarui spatiu, indiferent de marime. Apoi, fantana arteziana este disponibila in culori care sa aduca un aer regal gradinii si poate deveni, de asemenea, un spatiu de relaxare pentru familia dumneavoastra.

Va invitam la showroom-ul nostru din incinta fabricii, pentru a vedea gama completa de elemente auxiliare de decor pentru gradina. Aici, va puteti consulta cu specialistii Europav, in vederea alegerii celor mai bune solutii de decor pentru gradina dumneavoastra de vis.


pitici de gradina
Jardiniere
 


Fantani arteziene
Masa cu bancute
 


Gratar de gradina
leu imperial
 


elemente auxiliare decorative gradina
talpi de urias