pavaje

Idei de design

Calitatea, seriozitatea si profesionalismul sunt atributele care au impus Europav in topul producatorilor de pavaje si pavele din Bucuresti si din tara. Pretul accesibil, cel mai mic de pe piata produselor de calitate superioara, este in permanenta un punct de atragere si de fidelizare a clientilor.

Pentru noi, este important ca fiecare client sa isi defineasca stilul si sa reuseasca sa si-l exprime prin intermediul produselor Europav. De aceea, va oferim la showroom-ul din sediul fabricii servicii de consultanta in alegerea modelului ideal pentru dumneavoastra si in tipul de montaj. Specialistii nostri va ajuta sa imbinati armonios stilul dumneavoastra preferat cu arhitectura casei si caracteristicile suprafetelor de pavat.

Ne mandrim sa va oferim o gama variata de pavaje, in modele, forme si culori care satisfac si cele mai pretentioase gusturi.
Preferati stilul clasic? Va propunem amenajari de pavaje in culori neutre, pavele in linii clare si montajul in forme geometrice regulate.
Adorati stilul retro sau pe cel rustic? Alegeti pavajele in forme usor rotunjite, pe cele tip floare sau orient, monocromatice sau bicromatice.
Sunteti creativi si indrazneti? Va provocam sa va creati pavajul de vis, imbinand spectaculos culorile si formele tip retea, romb sau dublu topor.

Pentru un plus de armonie , veselie si aer boem, accesoriile pentru decorarea gradinii sunt un must-have. Si cea mai frumoasa si ingrijita gradina castiga un plus de eleganta si confort atunci cand este decorata creativ cu cateva accesorii.
Statuetele de tip leu imperial ofera intregii curti prestanta si dinamism, oferind protectie si forta proprietarilor.
O fantana arteziana perfect incadrata intr-o curte, indiferent de dimensiunile spatiului, il transforma intr-o oaza romantica si racoroasa, cu un aer boem, care invita la povesti.
Curtea dumneavoastra va deveni un loc de intalnire cu prietenii si familia, iar petrecerile vor fi greu de uitat in jurul gratarului special si al masei cu bancute din ciment pentru spatii exterioare, functionale tot timpul anului si cu o mare rezistenta in timp.

Va asteptam la sediul showroom-ului nostru pentru a vedea gama completa de produse fabricate de Europav si a configura impreuna cu specialistii nostri cele mai bune solutii de pavare si amenajare a gradinii!