Gratarele de gradina din beton au o viata mai lunga

Europav recomanda clientilor sai gratarele de gradina realizate din beton. In comparatie cu cele pe gaz sau electrice, gratarele din beton au o durata de viata mult mai lunga si poate avea designul dorit de cumparator.

Un gratar de gradina zidit poate fi cumparat direct realizat, sau poate fi personalizat in functie de dimensiunile care sa va avantajeze pe dumneavoastra in decorarea spatiului exterior.

Un alt motiv pentru care ar trebui sa alegeti un astfel de instrument in curtea dumneavoastra il reprezinta gustul inconfundabil al alimentelor. Carnea preparata la foc de lemne sau carbuni are un gust deosebit, fiind in acelasi timp afumata si crocanta. Probabil unul din cele mai viabile motive pentru care puteti alege un astfel de gratar il reprezinta suprafata de preparare a alimentelor. Comparativ cu un grill electric sau pe gaz, la cel zidit veti reusi sa economisiti timp considerabil atunci cand pregatiti masa.

Costurile reduse ale intretinerii si achizitionarii unui astfel de instrument pluseaza in luarea deciziei de a investi intr-un gratar din beton. Fata de un grill electric sau pe gaz, gratarul din beton e o investitie ce poate dura si cateva zeci de ani.

Varietatea modelelor si aerul boem ce-l confera un gratar din beton gradinii dumneavoastra, il face de nelipsit din decor. Atat familia cat si invitatii vor aprecia atentia dumneavoastra la detalii si bunul gust. Retetele vor fi preparate cu usurinta, gustul alimentelor capatand o aroma deosebita.

Desi si celelalte categorii de gratare existenta pe piata reprezinta o varianta aractiva, nu sunt la fel de recomandate din diverse motive: consumul ridicat de energie electrica, o suprafata mica de gatit ce limiteaza nu doar cantitata de alimente ce pot fi preparate cat si un consum mult mai mare de timp. In plus sa nu uitam ca alimentele preparate la un grill cu gaz nu sunt la fel de sanatoase ca cele gatite la un gratar din beton. Daca la primul tip de preparare alimentele acumuleaza hidrocarburili policiclice aromate din gazele arse, la gratarul din beton nici nu exista asemenea problema. Desi reprezinta o investitie destul de consistenta un gratar din beton, cele electrice sau pe gaz au preturi de 3-4 ori mai mari, devenind astfel o investitie greu de amortizat in timp.

Pentru sugestii ingenioase, echipa noastra va sta la dispozitie, astfel incat dumneavoastra sa va lasati o amprenta in designul unui gratar din beton realizat la standardele dorite.