pavaje

Despre noi

Europav este cel mai mare producator de pavele si produse auxiliare din beton din Bucuresti, cu rezultate notabile ca cifra de afaceri si numar de clienti fideli, multumiti, atat din categoria clientilor casnici, cat si a celor cu personalitate juridica.
Va oferim o gama foarte variata de produse, in modele si culori diferite, toate de cea mai buna calitate si cu un grad crescut de rezistenta in timp la cicluri repetate de inghet – dezghet si la uzura.
Ne permitem sa avem cele mai mici preturi, pentru ca producem si vindem in cantitati foarte mari. Un client, dupa ce a cumparat prima data de la noi, revine intotdeauna la produsele si serviciile noastre pentru ca este multumit de pretul, calitatea, varietatea si durabilitatea produselor Europav.

Iata cele 10 avantaje ale produselor Europav Design:

1. Calitate exceptionala: stim ca pentru a avea rezultate durabile in aceasta piata competitiva, trebuie sa ne evidentiem prin calitatea si durabilitatea produselor noastre. Am investit, de-a lungul celor 16 ani, in utilaje performante, in materii prime de calitate superioara, certificata, astfel incat sa va putem oferi produse de cea mai buna calitate, care sa ne transforme in lider de piata. Si am reusit!
2. Rezistenta si durabilitate: produsele noastre sunt destinate spatiilor exterioare si, prin urmare, sunt expuse soarelui, vantului, ploilor, ninsorilor si inundatiilor. Doar investind in calitate va putem oferi produse de pavaj rezistente la:

cicluri repetate de inghet – dezghet, datorita aditivilor de impermeabilizare si antiinghet – dezghet;
uzura, datorita materialului dens, omogen, obtinut prin vibrare;
imbatranire, prin colorarea betonului cu pigmenti speciali, produsi in strainatate exclusiv pentru produse cu destinatie de exterior.

3. Pret atractiv, accesibil tuturor: producem si vindem mult, in intreaga tara si in strainatate, prin urmare ne permitem sa va oferim produse de calitate superioara la cele mai mici preturi.
4. Tipuri si modele diferite de pavele: specialistii nostri tin pasul cu evolutia stilurilor in arhitectura si design, pentru a va putea oferi produse moderne, actuale, adecvate stilului alert de viata. Ei au dezvoltat, de-a lungul anilor, zeci de modele cu specific diferit: retro, clasic, modern, fantezist, pentru toate gusturile si necesitatile.
5. Paleta bogata de culori: fiecare client are o culoare preferata si doreste sa isi infrumuseteze spatiul de locuit cu acea culoare. De aceea, va oferim pavele intr-o mare varitate de culori, pentru a putea realiza atat modele uni, cat si modele indraznete, moderne, care imbina doua sau mai multe culori. Pigmentii folositi sunt ultrarezistenti la conditiile meteo, fiind pigmenti profesionali.
6. Stiluri diferite de montaj: modelul de pavele, culoarea lor si stilul de montaj alcatuiesc un tot unitar, care dau consistenta si eleganta oricarui decor. Tinand cont de specificul spatiului si de creativitatea dumneavoastra, montajul se poate realiza in model patrat, dreptunghiular, stelar, concentric sau asimetric.
7. Accesorii de gradina: Europav produce o gama larga de accesorii pentru curte si gradina. Pentru un plus de culoare si voie buna, imbogatiti-va gradina cu o mini – fantana arteziana, cu o masa si bancute rezistente tot timpul anului, cu cativa pitici simpatici de gradina si, pentru un plus de culoare si parfum, cu jardiniere pline cu florile preferate.
8. Consultanta: am invatat de la clientii nostri ca le este uneori dificil sa aleaga cele mai bune solutii de pavare si decorare. De aceea, am dezvoltat un serviciu profesional de consultanta, oferit gratuit de specialistii nostri, care sa va ajute sa faceti cele mai bune alegeri.
9. Montaj: puteti alege sa realizati pavajul in regie proprie. Dar daca aveti nevoie de un montaj rezistent si de calitate, echipele noastre de montaj va executa lucrarea rapid, la preturi accesibile, sub nivelul pietei, cu ajutorul echipamentelor profesionale speciale.
10. Transport: asiguram transportul comenzii la domiciliul clientului, atat in Bucuresti, cat si in tara. Pentru ca marfa sa ajunga in conditii optime la destinatie, folosim mijloace de transport special adaptate.

Acestea sunt cele 10 avantaje ale produselor Europav, care va asigura o decorare eleganta, moderna, plina de stil si personalitate.