Paveaza gradina cu piatra naturala

Pavelele Europav sunt o solutie ingenioasa ce implica o serie de costuri reduse si imbunatatesc aspectul exterior al locuintei dumneavoastra. Chiar daca si pavajul din piatra naturala e o solutie in amenajarea gradinii, acesta are o serie de dezavantaje multiple. Piatra cubica si in general piatra de pavaj pentru curte implica o gama larga de costuri ridicate. La acestea se adauga si montajul care poate fi facut doar de o echipa de profesionisti. Pavelele Europav insa, sunt usor de montat, iar daca va informati asupra procesului de montare il puteti face si indiviual fara a avea costuri suplimentare.

Pavajele din piatra naturala sunt elegante dar in timp aspectul acestora se deterioreaza, iar atunci cand sunt ude devin alunecoase. Pe langa aceste dezavantaje chiar si specialistii intampina dificultati in montarea lor. Din dorinta de a satisface orice cerinte, la Europav puteti gasi in portofoliul de produse, pavele ce imita pavajul din piatra naturala, dar ale caror costuri sunt mult mai reduse.

Pavelele pe langa faptul ca sunt usor de montat, sunt mult mai diversificate referindu-ne aici la gama de culori si forme. Modelele in care pot fi asezate sunt diversificate, acestea accentuand stilul dumneavoastra personal si lasand o amprenta vizibila asupra curtii sau gradinii dumneavoastra. Un model de pavele bine ales poate infrumuseta si poate scoate din anonimat o gradina ce nu se intinde pe un spatiu foarte mare. Bordurile atasate unui pavaj realizat cu pavele in diverse forme si culori, confera acestuia un plus de sobrietate pentru cei care il doresc.

Durabilitatea unui astfel de pavaj in timp este lunga si este influentata atat de calitatea produselor folosite cat si de corectitudinea procedurii de montare a acestuia.

Europav e pregatit prin paleta larga de produse puse la dispozitia dumneavoastra sa satisfaca si cele mai exigente gusturi de la a la z. Echipa noastra de specialisti

va sta la dispozitie cu sfaturi atat tehnice cat si de design. Profesionalismul nostru este confirmat de durabilitatea in timp a lucrarilor ce le realizam cat si de marturiile clientilor deja existenti.
De asemenea pentru confortul clientilor nostri asiguram si montajul pavelelor achizitionate, de catre o echipa de specialisti in doemniu, la costuri reduse.