Avantajul dalelor

  • dale patrate

Multe persoane isi construiesc in aceasta perioada case la curte, din necesitatea de a scapa de spatiul ingust la bloc, sau pur si simplu pentru ca dincolo de tot luxul ca sa spunem asa pe care ti-l poate oferi o casa la curte ai si elementul acela de spatiu

personal atat de necesar dezvoltarii personale a omului.

Dar dincolo de aceasta necesitate dupa ce se construiesc casele , trebuiesc facute si cateva aranjamente pe care atunci cand concepi proiectul nu le observi dar devin evidente in momentul in care te muti acolo. Si anume faptul ca intr-o zi insorita te poti plimba linistit prin curte simtind iarba pe talpi dar cand ploua sau se schimba vremea trebuie sa ai un spatiu pe unde poti merge, acest spatiu denumit generic “patio” , adica o portiune de curte pavata care functioneaza ca o terasa la nivelul solului, unde sa se poata pune o masa cu scaune, un balansoar etc.

Ar mai putea fi vorba de pavarea trotuarului din dreptul gardului proprietatii, de imprejmuirea unui copac, de amenajarea unui loc de parcare sau chiar de refacerea unei suprafete care initial a fost acoperita cu beton, ca sa mai dam doar cateva exemple. Aceste imbunatatiri au in primul rand un caracter practic, dar, daca sunt realizate cu gust si pricepere, pot completa de minune atractivitatea casei.

De cele mai multe ori insa, necesitatea lor devine evidenta

la ceva timp dupa ce clientul s-a mutat in noua locuinta. Sa alerge din nou la firma de constructii care a ridicat casa si sa-i spuna ca mai vrea o alee mica? Lucrarea s-ar putea sa para neatractiva unei firme obisnuite cu comenzi de zeci si sute de mii de euro si, deci, sa fie refuzata din start, sau ar putea fi pusa in asteptare (“Sa vedem cand ne facem timp…”). In plus, nimic nu garanteaza ca un meserias in zidarie, dar care nu a mai construit alei, va face treaba de calitate.

Astfel ca poti pava aceasta parte a proprietatii tale cu dale ce sunt in esenta niste pavele cu forma patrata, ce sporesc din multe puncte de vedre usurinta la montaj a celor ce fac acest montaj bineinteles. Calitatea lor trebuie verificata ca aceste dale sa poata permite apei sa se scurga si sa nu tadalafil bupropion balteasca in centrul lor asa cum se vede si prin Bucuresti. Astfel ca nebaltind apa pe ele dalele pot rezista mai mult timp fiind binecunoscut faptul ca apa distruge si cele mai de calitate materiale de constructie daca sta extrem de mult timp pe ele.