Ce iti aduce un set de borduri de beton

Detii un spatiu industrial, care are nevoie sa arate elegant si sa impresioneze. Sau, pur si simplu, poate ca ai o curte cu gradina, pe care vrei sa o decorezi suficient cat sa iti ofere un coltisor care sa iti incante privirea. Un set de borduri de beton poate fi solutia pe care o cauti, daca stii care este rezultatul pe care ti-l doresti.
Nu putem sa vorbim despre borduri de beton fara sa ne gandim, in prima faza, la acea imagine ordonata, cu spatii delimitate si bine organizate. Primul peisaj care ne poate trece prin minte este acela al culorilor asortate, alese pentru a-i conferi spatiului un aspect viu, vesel. Insa, daca vrei sa iti decorezi gradina sau spatiul industrial cu structuri din bordura de beton, ai nevoie de mai multe informatii.

Gradina ta, colorata cu borduri de beton

Odata ce te-ai decis sa iti decorezi curtea si gradina, incep si calculele legate de masuratori, spatiile care au nevoie de delimitare, timp si buget. Bordurile sunt avantajoase, in primul rand, pentru durabilitatea lor. Spre deosebire de alte materiale destinate uzului in spatii exterioare, betonul rezista peste decenii. O bordura de beton va fi supusa schimbarilor bruste de temperaturi, vremii extreme, ploilor si razelor puternice ale soarelui. Insa, aceasta nu se va deteriora rapid.
Bordura va decora, cu succes, spatii de orice forma. Poti amenaja sectiuni din gradina, poti trasa alei si accentua spatiul de acces in curte sau poti decora o terasa. O culoare atent aleasa ii va da curtii tale un aer elegant, demn de a fi remarcat.

Cum sa infrumusetezi curtea unui spatiu industrial

O fabrica, o cladire comerciala cu o curte, un sediu de birouri si nu numai – acestea sunt spatiile care pot impresiona, daca le adaugi borduri. Imaginea unei astfel de locatii este importanta, tocmai pentru ca aspectul trebuie sa urmeze intocmai conceptul vizual al companiei pe care o reprezinta. De aceea, bordura de beton este disponibila in culori puternice, precum galbenul si rosul, dar si pe gri, pentru o nota neutra. Astfel, poti contura alei, parcari sau strazi.
Dimensiunile bordurilor sunt mici, pentru a face produsele adaptabile oricaror spatii. Un metru liniar necesita doua bucati de borduri, astfel ca masuratorile de dinainte sa achizitionezi produsele nu iti vor ridica probleme. In functie de optiunile tale, poti achizitiona borduri drepte ori semi-rotunde. Acestea din urma pot marca spatiile unde nu iti doresti ca angajatii sa circule.
Bordurile sunt usor de instalat si pot fi mutate, fara sa se deterioreze. Un finisaj cu borduri de beton poate fi privit ca pe o investitie pentru cateva decenii, pentru a carei mentenanta nu trebuie sa iti faci griji.