NOI am schimbat reteta pentru pavaje, pavele, dale si borduri incepand cu anul 2015

Suntem singurul producator de pavaje vibrocompresate armate din Romania care foloseste in reteta unica de baza(intreaga compozitie),in structura betonului FIBRA DE POLIPROPILENA.
Rezistenta obtinuta prin FIBRA DE POLIPROPILENA este de cca 4 ori mai mare decat reteta normala folosita in Romania de catre producatorii uzuali de pavaje.
Folosim o noua tehnologie revolutionara ideala pentru impermeabilizarea si armarea structurala a betonului folosit in pavajul vibrocompresat.

Fibra de polipropilena inlocuieste cu succes plasa armata, otelul beton sau orice tip de armare folosit pe piata romaneasca.Tendinta in lume este de a inlocui armarea cu otelul.Vedem ca in foarte multe aplicatii,fibra de polipropilena este scosa in detrimentul plasei armate.

Armarea structurala cu fibra din polipropilena este singura armare care actioneaza dispers;acest tip de fibra substituie 10 kg de armatura metalica.Este un material mult mai usor de uzitat,iar

satisfactiile sunt mult mai mari pentru ca lucreaza in mult mai

multe directii fata de o armare dispersa cu fibre metalice.

Aici putem vorbi si de compensari termice,lucru care ajuta foarte mult si in

timp pentru stabilitatea rosturilor cu distante mult mai mari.Prin forma lor asigura o dispersie marita fata de cea metalica si aderenta mare la beton;cresc rezistenta la compresiune si elasticitate si se poate mari distanta intre rosturi.