Spuneti nu betonului amprentat

Apreciata la adevarata valoare, curtea unei case va fi intotdeauna o prelungire eleganta si fireasca a interiorului. Daca esti in cautarea satisfacerii acestui deziderat, sfaturile urmatoare iti vor oferi un punct util de plecare: ia in considerare dimensiunile curtii si foloseste spatiul eficient.
Gandeste-te ce ai putea modifica pentru a te simti in primul rand mai bine. Curata terenul care urmeaza sa fie amenajat, de mizerie si buruieni.Daca solul prezinta semne ca este fertil, treci mai departe

la plantarea gazonului.Imbunatateste calitatea peisajului inspirandu-te din reviste de specialitate dar punand in practica si ideile tale.

Planteaza arbusti, pomi fructiferi si flori etc.Cand alegi plantele care iti vor decora curtea din fata casei, cauta-le pe cele specifice tarii noastre sau pe cele provenite dintr-un climat asemanator.Florile si arbustii mai inalti vor fi plantati in spatele celor care nu cresc mult, obtinand astfel o succesiune de plante care infloresc in “cascada”.Amenajeaza o alee ca in povesti, delimitata de flori cu nuante vii.
Cele mai frumoase alei sunt cele din dale de piatra, de forme neregulate, amplasate la distanta unui pas una de cealalta. Dar aici multa lume se poate gandi la diverse variante si anume, pavele, piatra sparta, beton simplu, beton amprentat.

Ultimul si anume betonul amprentat mi se pare extrem de slab, si acest lucru din multe motive. In primul rand daca ne gandim strict la esenta, este un beton ce o sa aibe aceleasi probleme ca un beton obsinuit adica la miscarile subtile pe care le face scoarta terestra acesta se va crapa, si va arata extrem de rau. Nu cred ca o sa arate grozav un beton amprentat ce imita o piatra de rau de exemplu ce va avea crapaturi imense pe suprafata lui, designul va fi compromis.
Asa ca oricat de mult v-ati dori sa faceti asta incercat solutiile mai simple cum ar fi pavajele

sau chiar piatra de rau, chiar daca dureaza putin mai mult ca sa o montati , dar acheter viagra macar stiti ca nici o piatra nu seamana cu cealalta, efectul este cu adevarat natural. Si are farmecul ei gradina datorita acestor pietre.

Betonul amprentat este o solutie ce ocupa intradevar putin timp dar nu are efectiv calitatile unor pavaje, si poti intampina probleme mari, mai ales ca nu este rezistent si nu se va sparge natural ca piatra, nu numai dupa parerea mea ci sa a ltor specialisti acest beton are o calitate

slaba pentru a fi folosit drept pavaj. De fapt cei ce aveti curtea betonata ar trebui sa stiti mai bine de ce.